Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Night in Paris

One Night in Paris

14/10/2021 | Flixfilm

One Night in Paris på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Mehdi Idir
Skuespillere: Kev Adams, Samuel Bambi, Pierre-Emmanuel Barré
Spilletid: 64 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne special med nogle af Frankrigs allerbedste standupkomikere blander sketcher med hæsblæsende optrædener i en granskning af livet under pandemien.

One Night in Paris havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One Night in Paris på YouTube.Se One Night in Paris på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Night in Paris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Night in Paris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Night in Paris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Night in Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar