Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Night with the King

One Night with the King

01/12/2013 | Flixfilm

Se One Night with the King på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Michael O. Sajbel
Skuespillere: Tiffany Dupont, Luke Goss, John Noble, Omar Sharif
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Den forældreløse jødiske pige Hadassah bliver udvalgt af skæbnen til at løfte en stor opgave: hun skal være den mægtige og brutale Kong Xerxes' nye dronning.


Se One Night with the King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne Night with the King havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Night with the King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Night with the King herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Night with the King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Night with the King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar