Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One of Us Is Lying

One of Us Is Lying

18/02/2022 | Flixfilm

One of Us Is Lying på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En eftersidning bringer fem desperate high school-elever sammen, men et mord – og nogle hemmeligheder – forener dem, da et mordmysterium udfolder sig.

One of Us Is Lying (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One of Us Is Lying på YouTube.Se One of Us Is Lying på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One of Us Is Lying (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One of Us Is Lying (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One of Us Is Lying, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One of Us Is Lying er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar