Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One of Us

One of Us

20/10/2017 | Flixfilm

One of Us på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Heidi Ewing, Rachel Grady
Skuespillere: Etty, Chani Getter, Ari Hershkowitz
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Yiddish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I kølvandet på traumer og misbrug står tre hasidiske jøder overfor udelukkelse, angst og fare, da de forsøger at forlade deres ultraortodokse samfund.

One of Us havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One of Us på YouTube.Se One of Us på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om One of Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One of Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One of Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One of Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar