Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘One Piece’ får flere afsnit

‘One Piece’ får flere afsnit

15/09/2023 | Flixfilm

Netflix har netop bekræftet, at hitserien ‘One Piece’ vender tilbage med sæson 2.

Første sæson af live-action-serien – baseret på en af de bedst sælgende manga-titler nogensinde – havde premiere på streamingtjenesten den 31. august og har lige siden været blandt det mest populære indhold på Netflix.

>Samme popularitet har ‘One Piece’ oplevet over hele verden hvor den strøg til tops på hitlisten i 46 lande og derfor kommer annonceringen ikke som den store overraskelse – omend det er noget opsigtsvækkende at meldingen kommer blot to uger efter premieren.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu
Men for at finde skatten bliver Luffy nødt til at samle den besætning han altid har ønsket sig, finde et skib at sejle med, afsøge de enorme blå have, og bekæmpe farlige rivaler.Flixfilm så serien ved premieren, som vi tildelte fire stjerner, og skrev i anmeldelsem:'Live action-udgaven af ‘One Piece’ er en sprælsk og livlig affære der virker meget tro til ånden af kildematerialet. Oplagt underholdning for 'One Piece'-fans og en spændende start for nybegyndere til det særlige pirat-univers."Se 'One Piece' på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar