Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » One Piece

One Piece

31/08/2023 | Flixfilm

One Piece på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom, Japan, South Africa, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Den unge pirat Monkey D. Luffy tager med sin stråhat og en broget besætning ud på en episk skattejagt i denne filmatisering af den populære manga.Se One Piece på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

One Piece (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One Piece på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om One Piece (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Piece (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Piece, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Piece er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar