Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One-Punch Man

One-Punch Man

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se One-Punch Man på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Makoto Furukawa, Kaito Ishikawa, Max Mittelman, Zach Aguilar
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.9

Resumé: Verdens stærkeste superhelt kan dræbe enhver med et enkelt slag, men der er ingen, der kan udfordre ham, så han kæmper mod kedsomhed og tungsind.


Se One-Punch Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


One-Punch Man (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One-Punch Man (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One-Punch Man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One-Punch Man er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One-Punch Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar