Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One-Punch Man

One-Punch Man

01/04/2018 | Flixfilm

Se One-Punch Man på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Makoto Furukawa, Kaito Ishikawa, Max Mittelman, Zach Aguilar
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Verdens stærkeste superhelt kan dræbe enhver med et enkelt slag, men der er ingen, der kan udfordre ham, så han kæmper mod kedsomhed og tungsind.


Se One-Punch Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne-Punch Man (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One-Punch Man (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One-Punch Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One-Punch Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One-Punch Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar