Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Small Problem

One Small Problem

19/03/2021 | Flixfilm

One Small Problem på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hans livs kærlighed hader børn. Hans niårige datter foreslår, at de lader, som om hun er hans søster. Hvad kunne dog gå galt?

One Small Problem havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One Small Problem på YouTube.Se One Small Problem på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Small Problem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Small Problem stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Small Problem, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Small Problem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar