Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Spring Night

One Spring Night

03/06/2019 | Flixfilm

Se One Spring Night på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Lee Jeong-in og Yu Ji-ho mødes, sker der noget uventet. Eller måske er der bare forår i luften – og alt er muligt.

One Spring Night (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se One Spring Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Spring Night (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Spring Night (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Spring Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Spring Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til One Spring Night

  1. Betina ziegler - kl. 13:52, 20-10-2019:

    Den var fantastisk kommer der flere sæsoner ?
    Han er en fantastisk skuespiller Jung hae in

    Skriv kommentar