Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » One Spring Night

One Spring Night

03/06/2019 | Flixfilm

One Spring Night på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jung Hae-in, Han Ji-min, Jun-han Kim
Spilletid: 35 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Da Lee Jeong-in og Yu Ji-ho mødes, sker der noget uventet. Eller måske er der bare forår i luften – og alt er muligt.Se One Spring Night på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

One Spring Night (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One Spring Night på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om One Spring Night (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Spring Night (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Spring Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Spring Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til One Spring Night

  1. Betina ziegler - kl. 13:52, 20-10-2019:

    Den var fantastisk kommer der flere sæsoner ?
    Han er en fantastisk skuespiller Jung hae in

Skriv kommentar