Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Step Beyond

One Step Beyond

20/06/2022 | Flixfilm

One Step Beyond på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Følg snowboarder og basejumper Géraldine Fasnacht, når hun begiver sig ud på betagende nedkørsler, svæver i wingsuits og navigerer i en personlig tragedie.

One Step Beyond havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One Step Beyond på YouTube.Se One Step Beyond på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Step Beyond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Step Beyond stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Step Beyond, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Step Beyond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar