Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Strange Rock

One Strange Rock

01/04/2019 | Flixfilm

Se One Strange Rock på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Will Smith, Chris Hadfield, Jerry Linenger, Mae C. Jemison
Spilletid: 47 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Indonesian, Chinese, Arabic, Russian, Hindi, Tibetan, Portuguese, French, Thai, Norwegian, Italian, Japanese, Mongolian, Kazakh
IMDb-karakter: 8.8

Handling: I denne serie følger Will Smith otte astronauter, der fortæller om deres unikke syn på Jorden – den smukke og skrøbelige planet, der er vores hjem.

One Strange Rock (En helt særlig klode) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se One Strange Rock på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Strange Rock (En helt særlig klode) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Strange Rock (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Strange Rock, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Strange Rock (En helt særlig klode) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar