Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Strange Rock

One Strange Rock

01/04/2019 | Ingen kommentarer

Se One Strange Rock på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Will Smith, Chris Hadfield, Jerry Linenger, Mae C. Jemison
Spilletid: 47 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.9

Resumé: I denne serie følger Will Smith otte astronauter, der fortæller om deres unikke syn på Jorden – den smukke og skrøbelige planet, der er vores hjem.


Se One Strange Rock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


One Strange Rock (En helt særlig klode) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Strange Rock (En helt særlig klode) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Strange Rock herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Strange Rock (En helt særlig klode) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Strange Rock (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar