Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

One Take

18/06/2020 | Flixfilm

Se One Take på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: N/A
Instruktør: Manatsanun Phanlerdwongsakul
Skuespillere: Jiradapa Intajak
Spilletid: 85 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Medlemmerne af den thailandske pigegruppe BNK48 deler op- og nedture i deres forberedelser til 6th Single Senbatsu General Election.

One Take havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se One Take på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Take ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Take stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Take, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Take er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar