Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One-Way to Tomorrow

One-Way to Tomorrow

20/06/2020 | Flixfilm

Se One-Way to Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ozan Açiktan
Skuespillere: Metin Akdülger, Dilan Çiçek Deniz, Tevfik Kartal, Fatma Filiz Sencan
Spilletid: 90 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: To fremmedes veje krydses på et tog på vej til Izmir. De forenes gennem deres turbulente – og uventet forbundne – romantiske fortid.

One-Way to Tomorrow havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se One-Way to Tomorrow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One-Way to Tomorrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One-Way to Tomorrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One-Way to Tomorrow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One-Way to Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar