Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ONI: Thunder God’s Tale

ONI: Thunder God’s Tale

21/10/2022 | Flixfilm

ONI: Thunder God’s Tale på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en overnaturlig verden med japanske guder og ånder stræber en nysgerrig pige efter at følge i sin mystiske fars fodspor og finde sine sande kræfter.Se ONI: Thunder God’s Tale på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

ONI: Thunder God’s Tale (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ONI: Thunder God’s Tale på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om ONI: Thunder God’s Tale (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ONI: Thunder God’s Tale (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ONI: Thunder God’s Tale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ONI: Thunder God’s Tale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar