Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only God Forgives

Only God Forgives

01/05/2015 | Flixfilm

Se Only God Forgives på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Nicolas Winding Refn
Skuespillere: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm, Gordon Brown
Spilletid: 90 min
Land: Denmark, France, USA, Sweden, Belgium
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Julian er narkosmugler i Bangkoks underverden og presses af sin mor til at finde og myrde den politimand, der har slået hans bror ihjel.


Se Only God Forgives på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOnly God Forgives havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Only God Forgives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Only God Forgives herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Only God Forgives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only God Forgives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar