Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only Jokes Allowed

Only Jokes Allowed

09/02/2022 | Flixfilm

Only Jokes Allowed på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Schalk Bezuidenhout, Robby Collins, Nina Hastie
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Seks af Sydafrikas bedste komikere går på scenen og viser deres talent i denne samling korte standupoptrædener.

Only Jokes Allowed (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Only Jokes Allowed på YouTube.Se Only Jokes Allowed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Only Jokes Allowed (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only Jokes Allowed (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Only Jokes Allowed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Only Jokes Allowed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar