Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only Lovers Left Alive

Only Lovers Left Alive

01/05/2016 | Flixfilm

Se Only Lovers Left Alive på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Horror, Romance
Instruktør: Jim Jarmusch
Skuespillere: Tilda Swinton, Tom Hiddleston, Anton Yelchin, Mia Wasikowska
Spilletid: 123 min
Land: UK, Germany, Greece, France
Sprog: English, French, Arabic, Turkish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Det århundrede gamle bånd mellem vampyrmusikeren Adam og hans mystiske elskerinde, Eve, testes, da Eves livlige lillesøster, Ava, dukker op.


Se Only Lovers Left Alive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Only Lovers Left Alive havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Only Lovers Left Alive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Only Lovers Left Alive:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Only Lovers Left Alive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only Lovers Left Alive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar