Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only Lovers Left Alive

Only Lovers Left Alive

01/05/2016 | Flixfilm

Only Lovers Left Alive på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Jim Jarmusch
Skuespillere: Tilda Swinton, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom, Germany, Greece, France
Sprog: English, French, Arabic, Turkish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Det århundrede gamle bånd mellem vampyrmusikeren Adam og hans mystiske elskerinde, Eve, testes, da Eves livlige lillesøster, Ava, dukker op.

Only Lovers Left Alive havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Only Lovers Left Alive på YouTube.Se Only Lovers Left Alive på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Only Lovers Left Alive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only Lovers Left Alive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Only Lovers Left Alive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Only Lovers Left Alive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar