Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only the Brave

Only the Brave

23/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Only the Brave på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktør: Joseph Kosinski
Skuespillere: Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges, Jennifer Connelly
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Andre flygter fra brande, men Granite Mountain Hotshots løber mod dem. Et skæbnesvangert flammehav smeder et fantastisk hold brandbekæmpende helte i denne sande historie.


Se Only the Brave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Only the Brave havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Only the Brave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Only the Brave herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Only the Brave er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only the Brave stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar