Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only the Brave

Only the Brave

23/08/2019 | Flixfilm

Se Only the Brave på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktør: Joseph Kosinski
Skuespillere: Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges, Jennifer Connelly
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Andre flygter fra brande, men Granite Mountain Hotshots løber mod dem. Et skæbnesvangert flammehav smeder et fantastisk hold brandbekæmpende helte i denne sande historie.

Only the Brave havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Only the Brave på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Only the Brave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only the Brave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Only the Brave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Only the Brave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar