Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only the Dead

Only the Dead

01/06/2016 | Flixfilm

Se Only the Dead på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, History, War
Instruktør: Bill Guttentag, Michael Ware
Skuespillere: Abu Musab Al-Zarqawi, Michael Ware
Spilletid: 77 min
Land: Australia, Iraq
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Journalisten Michael Ware giver et enestående og ucensureret indblik i Irak-krigen – både fra soldaternes og terroristernes synspunkt.


Se Only the Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOnly the Dead havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Only the Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Only the Dead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Only the Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar