Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only the Dead

Only the Dead

01/06/2016 | Flixfilm

Only the Dead på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Bill Guttentag, Michael Ware
Skuespillere: Abu Musab Al-Zarqawi, Michael Ware
Spilletid: 77 min
Land: Australia, Iraq
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Journalisten Michael Ware giver et enestående og ucensureret indblik i Irak-krigen – både fra soldaternes og terroristernes synspunkt.

Only the Dead havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Only the Dead på YouTube.Se Only the Dead på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Only the Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Only the Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Only the Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar