Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only Two Can Play

Only Two Can Play

07/03/2022 | Flixfilm

Only Two Can Play på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Sidney Gilliat
Skuespillere: Peter Sellers, Mai Zetterling, Virginia Maskell
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En gift bibliotekar, der keder sig, fristes af et byrådsmedlems kone, men deres mange forsøg på at starte en affære bliver ikke til noget.

Only Two Can Play havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Only Two Can Play på YouTube.Se Only Two Can Play på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Only Two Can Play ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only Two Can Play stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Only Two Can Play, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Only Two Can Play er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar