Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Only Yesterday

Only Yesterday

01/02/2020 | Flixfilm

Only Yesterday på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Animation, Drama, Romance
Instruktion: Isao Takahata
Skuespillere: Miki Imai, Toshirô Yanagiba, Yoko Honna
Spilletid: 119 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, Bulgarian
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Fra ananas til den første kærlighed: en dengang-og-nu-fortælling om en 27-årig kvinde fra Tokyo, der tager på tur ud af byen og ned ad mindernes boulevard.

Only Yesterday (Minder fra i går) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Only Yesterday på YouTube.



Se Only Yesterday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Only Yesterday (Minder fra i går) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only Yesterday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Only Yesterday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Only Yesterday (Minder fra i går) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar