Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Only You

15/08/2014 | Flixfilm

Se Only You på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Norman Jewison
Skuespillere: Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Bonnie Hunt
Spilletid: 109 min
Land: United States, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En kvinde rejser til Italien for at finde sin sjæleven, da navnet på en person i telefonen svarer til navnet på en mand, hun som lille blev spået at skulle gifte sig med.

Only You havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Only You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Only You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Only You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Only You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Only You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar