Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Ōoku: The Inner Chambers

Ōoku: The Inner Chambers

29/06/2023 | Flixfilm

Ōoku: The Inner Chambers på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en alternativ version af historien, hvor den mandlige befolkning næsten er blevet udryddet, tjener mænd som konkubiner til den kvindelige shogun bag Ōokuens vægge.Se Ōoku: The Inner Chambers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ōoku: The Inner Chambers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ōoku: The Inner Chambers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ōoku: The Inner Chambers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ōoku: The Inner Chambers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ōoku: The Inner Chambers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ōoku: The Inner Chambers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar