Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Opbrud

20/12/2014 | Flixfilm

Opbrud på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Claus Ploug
Skuespillere: Kim Jansson, Claus Strandberg, Pernille Winton
Spilletid: 88 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 1.4

Handling: En legetøjssælger har planer om at fejre sin 60 års fødselsdag alene i Paris, men han ved ikke, at hans familie derhjemme holder surprise-party for ham.

Opbrud havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Opbrud på YouTube.Se Opbrud på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Opbrud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Opbrud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Opbrud, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Opbrud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar