Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Opbrud

20/12/2014 | Flixfilm

Se Opbrud på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Henrik Nordbrandt
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En legetøjssælger har planer om at fejre sin 60 års fødselsdag alene i Paris, men han ved ikke, at hans familie derhjemme holder surprise-party for ham.


Se Opbrud på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOpbrud havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Opbrud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Opbrud herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Opbrud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Opbrud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar