Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Open Season: Scared Silly

Open Season: Scared Silly

01/01/2018 | Flixfilm

Se Open Season: Scared Silly på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Horror
Instruktør: David Feiss
Skuespillere: Donny Lucas, William Townsend, Melissa Sturm, Trevor Devall
Spilletid: 84 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Da en uhyggelig varulvehistorie skræmmer Boog fra at deltage i den årlige campingtur, lægger hans venner en plan for at helbrede ham for sin frygt.


Se Open Season: Scared Silly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOpen Season: Scared Silly (Boog & Elliot 4 - Jagtsæson) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Open Season: Scared Silly (Boog & Elliot 4 - Jagtsæson) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Open Season: Scared Silly herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Open Season: Scared Silly (Boog & Elliot 4 - Jagtsæson) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Open Season: Scared Silly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar