Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Open Season

Open Season

01/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Open Season på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi(co-director)
Skuespillere: Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Gary Sinise, Debra Messing
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Boog, en tam og godmodig grizzlybjørn, forlader sit trygge hjem for at opleve naturen. Da han møder den speedsnakkende hjort, Elliot, løber tingene hurtigt af sporet.


Se Open Season på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Open Season (Boog og Elliot – Vilde venner) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Open Season (Boog og Elliot – Vilde venner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Open Season herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Open Season (Boog og Elliot – Vilde venner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Open Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar