Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Open Season

Open Season

01/06/2018 | Flixfilm

Se Open Season på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi(co-director)
Skuespillere: Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Gary Sinise, Debra Messing
Spilletid: 86 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Boog, en tam og godmodig grizzlybjørn, forlader sit trygge hjem for at opleve naturen. Da han møder den speedsnakkende hjort, Elliot, løber tingene hurtigt af sporet.

Open Season (Boog og Elliot – Vilde venner) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Open Season på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Open Season (Boog og Elliot – Vilde venner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Open Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Open Season, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Open Season (Boog og Elliot – Vilde venner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar