Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Open Season

01/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Open Season på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi(co-director)
Skuespillere: Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Gary Sinise, Debra Messing
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.1

Resumé: Boog, en tam og godmodig grizzlybjørn, forlader sit trygge hjem for at opleve naturen. Da han møder den speedsnakkende hjort, Elliot, løber tingene hurtigt af sporet.


Se Open Season på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Open Season (Boog og Elliot – Vilde venner) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Open Season (Boog og Elliot – Vilde venner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Open Season herunder:Fra premieredatoen (1. juni, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Open Season (Boog og Elliot – Vilde venner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Open Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar