Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Open Your Eyes

Open Your Eyes

25/08/2021 | Flixfilm

Open Your Eyes på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Maria Wawreniuk, Ignacy Liss, Marta Nieradkiewicz
Spilletid: N/A
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter en ulykke forsøger en teenager med hukommelsestab at genopbygge sit liv på et center for hukommelsesforstyrrelser, men behandlingsprogrammet gør hende mistænksom.

Open Your Eyes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Open Your Eyes på YouTube.Se Open Your Eyes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Open Your Eyes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Open Your Eyes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Open Your Eyes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Open Your Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar