Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Open Your Eyes

Open Your Eyes

15/12/2013 | Flixfilm

Se Open Your Eyes på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Alejandro Amenábar
Skuespillere: Eduardo Noriega, Penélope Cruz, Chete Lera, Fele Martínez
Spilletid: 117 min
Land: Spain, France, Italy
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En spansk skørtejæger falder hårdt for en smuk, varmhjertet kvinde, men bliver alvorligt vansiret i en bilulykke.


Se Open Your Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOpen Your Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Open Your Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Open Your Eyes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Open Your Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Open Your Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar