Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Opening Night

Opening Night

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Opening Night på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Musical
Instruktør: Isaac Rentz
Skuespillere: Topher Grace, Lauren Lapkus, Anne Heche, Taye Diggs
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Nick var engang en håbefuld Broadway-stjerne, nu er han den evigt plagede production manager for en ny musical, dedikeret til rockmusikkens one-hit wonders.


Se Opening Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Opening Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Opening Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Opening Night herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Opening Night er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Opening Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar