Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Opera mundi – Rigoletto experientia

Opera mundi – Rigoletto experientia

29/05/2022 | Flixfilm

Opera mundi – Rigoletto experientia på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: N/A
Instruktion: Paolo Fiore Angelini
Skuespillere: Vladimir Stoyanov, Raffaele Abete, Scilla Cristiano
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar er inspireret af operaen Rigoletto og undersøger det følelsesmæssige forhold mellem menneskeheden og kunsten.

Opera mundi – Rigoletto experientia havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Opera mundi – Rigoletto experientia på YouTube.Se Opera mundi – Rigoletto experientia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Opera mundi – Rigoletto experientia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Opera mundi – Rigoletto experientia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Opera mundi – Rigoletto experientia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Opera mundi – Rigoletto experientia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar