Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operações Especiais

Operações Especiais

25/02/2017 | Flixfilm

Operações Especiais på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I et forbrydelsesplaget område i Rio de Janeiro bekæmper et team af ærlige betjente, herunder en målrettet rekrut, korruption og mistillid på alle sider.

Operações Especiais havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Operações Especiais på YouTube.Se Operações Especiais på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Operações Especiais ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operações Especiais stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operações Especiais, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operações Especiais er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar