Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Arctic

Operation Arctic

16/10/2017 | Flixfilm

Se Operation Arctic på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Family
Instruktør: Grethe Bøe-Waal
Skuespillere: Kaisa Gurine Antonsen, Ida Leonora Valestrand Eike, Leonard Valestrand Eike, Line Verndal
Spilletid: 87 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Ved en skæbnesvanger fejl strander tre børn på en fjern ø under en vinterstorm med blot et svagt håb om at blive reddet.


Se Operation Arctic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOperation Arctic havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Operation Arctic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Operation Arctic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Operation Arctic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Arctic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar