Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Arctic

Operation Arctic

16/10/2017 | Flixfilm

Se Operation Arctic på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Family
Instruktør: Grethe Bøe-Waal
Skuespillere: Kaisa Gurine Antonsen, Ida Leonora Valestrand Eike, Leonard Valestrand Eike, Line Verndal
Spilletid: 87 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Ved en skæbnesvanger fejl strander tre børn på en fjern ø under en vinterstorm med blot et svagt håb om at blive reddet.

Operation Arctic havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Operation Arctic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Operation Arctic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Arctic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation Arctic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation Arctic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar