Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Arctic

Operation Arctic

16/10/2017 | Flixfilm

Operation Arctic på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Family
Instruktion: Grethe Bøe-Waal
Skuespillere: Kaisa Gurine Antonsen, Ida Leonora Valestrand Eike, Leonard Valestrand Eike
Spilletid: 87 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Ved en skæbnesvanger fejl strander tre børn på en fjern ø under en vinterstorm med blot et svagt håb om at blive reddet.

Operation Arctic havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Operation Arctic på YouTube.Se Operation Arctic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Operation Arctic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Arctic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation Arctic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation Arctic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar