Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Avalanche

Operation Avalanche

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Operation Avalanche på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Matt Johnson
Skuespillere: Matt Johnson, Owen Williams, Andrew Appelle, Jared Raab
Spilletid: 94 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: I 1967 opdager CIA-agenter, sendt til NASA på jagt efter russisk spion, en hemmelighed om Apollo 11, som overbeviser dem om, at de skal iscenesætte en falsk månelanding.


Se Operation Avalanche på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Operation Avalanche havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Operation Avalanche ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Operation Avalanche herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Operation Avalanche er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Avalanche stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar