Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Avalanche

Operation Avalanche

01/10/2017 | Flixfilm

Se Operation Avalanche på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Matt Johnson
Skuespillere: Matt Johnson, Owen Williams, Andrew Appelle, Jared Raab
Spilletid: 94 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I 1967 opdager CIA-agenter, sendt til NASA på jagt efter russisk spion, en hemmelighed om Apollo 11, som overbeviser dem om, at de skal iscenesætte en falsk månelanding.

Operation Avalanche havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Operation Avalanche på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Operation Avalanche ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Avalanche stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation Avalanche, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation Avalanche er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar