Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Bullshine

Operation Bullshine

07/03/2022 | Flixfilm

Operation Bullshine på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Comedy, Romance, War
Instruktion: Gilbert Gunn
Skuespillere: Donald Sinden, Barbara Murray, Carole Lesley
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En løjtnant på en antiluftskytsbase tiltrækker sig de kvindelige rekrutters opmærksomhed, men det giver problemer, da hans kone bliver udstationeret på den samme base.Se Operation Bullshine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Operation Bullshine havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Operation Bullshine på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Operation Bullshine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Bullshine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation Bullshine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation Bullshine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar