Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Christmas Drop

Operation Christmas Drop

05/11/2020 | Flixfilm

Operation Christmas Drop på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: Martin Wood
Skuespillere: Kat Graham, Alexander Ludwig, Trezzo Mahoro
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En regelret politisk assistent falder for en godhjertet kaptajn i flyvevåbnet, da hun planlægger at lukke hans base i troperne – og dens juletraditioner – ned.

Operation Christmas Drop havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Operation Christmas Drop på YouTube.Se Operation Christmas Drop på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Operation Christmas Drop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Christmas Drop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation Christmas Drop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation Christmas Drop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar