Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Finale

Operation Finale

03/10/2018 | Flixfilm

Operation Finale på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Chris Weitz
Skuespillere: Oscar Isaac, Ben Kingsley, Mélanie Laurent
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French, German, Hebrew, Arabic
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I 1960 iværksætter israelske spioner en mission for at fange den berygtede naziforbryder Adolf Eichmann og stille ham for retten. Baseret på virkelige hændelser.

Operation Finale havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Operation Finale på YouTube.Se Operation Finale på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Operation Finale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Finale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation Finale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation Finale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Operation Finale

  1. Kadir Türkyilmaz - kl. 23:56, 04-10-2018:

    En rigtig god film med en mega spændende historie.

Skriv kommentar