Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Finale

Operation Finale

03/10/2018 | Flixfilm

Se Operation Finale på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, History, Thriller, War
Instruktør: Chris Weitz
Skuespillere: Oscar Isaac, Ben Kingsley, Mélanie Laurent, Lior Raz
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, French, German
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I 1960 iværksætter israelske spioner en mission for at fange den berygtede naziforbryder Adolf Eichmann og stille ham for retten. Baseret på virkelige hændelser.Se Operation Finale på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Operation Finale havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Operation Finale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Operation Finale:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Operation Finale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Finale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Operation Finale

  1. Kadir Türkyilmaz - kl. 23:56, 04-10-2018:

    En rigtig god film med en mega spændende historie.

    Skriv kommentar