Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Opération Lady Marlène

Opération Lady Marlène

16/03/2022 | Flixfilm

Opération Lady Marlène på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under 2. verdenskrig forsøger en umage gruppe af modstandsfolk at overliste tyskerne og stjæle den originale kopi af deres plan for en invasion af England.

Opération Lady Marlène havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Opération Lady Marlène på YouTube.Se Opération Lady Marlène på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Opération Lady Marlène ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Opération Lady Marlène stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Opération Lady Marlène, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Opération Lady Marlène er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar