Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation: Nation

Operation: Nation

12/04/2023 | Flixfilm

Operation: Nation på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et medlem af en nationalistisk gruppe i Warszawa indleder et forbudt forhold til en ivrig venstrefløjsaktivist, hvilket fører en række overraskende begivenheder med sig.Se Operation: Nation på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Operation: Nation havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Operation: Nation på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Operation: Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation: Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation: Nation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation: Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar