Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Ouch!

Operation Ouch!

01/08/2020 | Flixfilm

Se Operation Ouch! på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Documentary, Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chris van Tulleken, Xand van Tulleken
Spilletid: 28 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Lægerne Chris og Xand van Tulleken forsøger på underholdende vis at oplyse børn om lægevidenskab og biologi gennem eksperimenter og hospitalsbesøg.


Se Operation Ouch! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Operation Ouch! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Operation Ouch! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Operation Ouch!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Operation Ouch! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Ouch! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar