Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Ouch!

Operation Ouch!

01/08/2020 | Flixfilm

Se Operation Ouch! på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Documentary, Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chris van Tulleken, Xand van Tulleken, Richard Townsley
Spilletid: 28 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Lægerne Chris og Xand van Tulleken forsøger på underholdende vis at oplyse børn om lægevidenskab og biologi gennem eksperimenter og hospitalsbesøg.

Operation Ouch! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Operation Ouch! på YouTube.Se Operation Ouch! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Operation Ouch! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Ouch! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation Ouch!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation Ouch! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar