Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

17/03/2021 | Flixfilm

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar går gennem genopførelser tæt på manden bag svindelnummeret, som fik børn af rige og berømte forældre ind på de bedste amerikanske universiteter.Se Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (Bestikkelse på USA's eliteuniversiteter) havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (Bestikkelse på USA's eliteuniversiteter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (Bestikkelse på USA's eliteuniversiteter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar