Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

17/03/2021 | Flixfilm

Se Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, Drama
Instruktion: Chris Smith
Skuespillere: Matthew Modine, Roger Rignack, Jillian Peterson
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne dokumentar går gennem genopførelser tæt på manden bag svindelnummeret, som fik børn af rige og berømte forældre ind på de bedste amerikanske universiteter.

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (Bestikkelse på USA's eliteuniversiteter) havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (Bestikkelse på USA's eliteuniversiteter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (Bestikkelse på USA's eliteuniversiteter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar