Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Operazione San Gennaro

Operazione San Gennaro

12/05/2021 | Flixfilm

Se Operazione San Gennaro på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Dino Risi
Skuespillere: Nino Manfredi, Senta Berger, Mario Adorf
Spilletid: 104 min
Land: Italy, France, West Germany
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Et kriminelt amerikansk par arbejder sammen med en italiensk tyv og hans bande om et vovet kup: at stjæle Napolis skytshelgens juveler.

Operazione San Gennaro havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Operazione San Gennaro på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Operazione San Gennaro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Operazione San Gennaro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Operazione San Gennaro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Operazione San Gennaro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar