Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ophelia

28/02/2022 | Flixfilm

Ophelia på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Claire McCarthy
Skuespillere: Daisy Ridley, Mia Quiney, Calum O'Rourke
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Norwegian, Latin
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I denne version af Hamlet set fra Ofelias synsvinkel bliver kærligheden mellem hofdamen og Danmarks prins ødelagt af bedrag og galskab.

Ophelia havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ophelia på YouTube.Se Ophelia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ophelia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ophelia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ophelia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ophelia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar