Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Oplev et ægte musikikon på Netflix

Oplev et ægte musikikon på Netflix

10/09/2015 | Flixfilm

DANISH_Keith_VerticalKeyartDen 18. september har Netflix eksklusiv premiere på musikdokumentaren Keith Richards: Under the Influence, der giver et unikt indblik i musikerens liv. Oplev de mennesker og lyde, som inspirerede rock and roll-legenden Keith Richards fra barndommen til i dag i den nærgående film. Se trailer og plakat til dokumentaren her i artiklen.

Keith Richards: Under the Influence giver et unikt indblik i livet og inspirationskilderne hos en af rockens arkitekter i processen med at skabe sit første soloalbum i 23 år. En samling af både ny og gammel musik, unikt arkivmateriale og timelange samtaler med venner og Keith selv, dokumenterer hans lange og forunderlige vej til at blive den legende han er i dag.

Vi møder også nøglepersoner og steder i Chicago, som har været en stor inspiration for Keith og hans musik i både The Rolling Stones og som soloartist. Undervejs får han blandt inspiration fra sin gamle ven; Tom Waits. Den Keith Richards man oplever i dokumentaren er både smart, morsom, gribende og dyb.

LÆS OGSÅ   Disse serier og film skal du streame på Netflix i maj

Dokumentaren er skabt af Oscar-vinderen Morgan Neville (20 Feet from Stardom, Best of Enemies), mens optagelserne er lavet af den Emmy-nominerede Igor Martinovic (House of Cards, Man on Wire).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Keith Richards: Under the Influence på Netflix Danmark d. 18. september.
Skriv kommentar