Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Oplev George Michael og Andrew Ridgeleys utrolige rejse i ny Netflix-dokumentar om Wham!

Oplev George Michael og Andrew Ridgeleys utrolige rejse i ny Netflix-dokumentar om Wham!

23/06/2023 | Flixfilm

Snart kan du komme tæt på en af verdens største med succesfulde popgrupper når Netflix stiller skarpt på Wham!, som solgte mere end 30 millioner plader fra 1982 til 1986.

Det sker i dokumentarfilmen, der slet og ret hedder ‘Wham!’, som får premiere på streamingtjenesten den 5. juli.

Se en trailer nederst i artiklen.

I 1982 drog de bedste venner og teenagere – George Michael og Andrew Ridgeley sig ud for at erobre verden. Det skete under navnet Wham!

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu, for allerførste gang, bliver den fantastiske historie fortalt med deres egne ord om, hvordan de på fire år dominerede hitlisterne verden over med tidløse og klassiske popsange. Hit efter hit – ‘Club Tropicana’, ‘Wake Me Up Before You Go Go’, ‘Freedom’, ‘I’m Your Man’ og selvfølgelig ‘Last Christmas’.

Med enestående adgang til både George og Andrews personlige arkiver, herunder bemærkelsesværdige og aldrig tidligere sete optagelser, sammen med sjældne, ærlige og tidligere usete interviews, skildrer dokumentarfilmen deres utrolige rejse fra skolevenner til superstjerner.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 36 – 2023)

Deres tid i rampelyset var hvidglødende og de var den allerførste vestlige popgruppe, der spillede i Kina. Det var en tid, der både indfangede og symboliserede deres ungdom og de millioner af fans, der elskede dem.

Popgruppen spillede deres allersidste koncert på Wembley Stadium i 1986.

‘Wham!’, der er en dokumentarfilm i spillelængde, er skabt af instruktør Chris Smith ‘(Tiger King’, ‘Sr.’) og producenterne John Battsek (‘The Deepest Breath’) og Simon Halfon (‘Supersonic’).

Se ‘Wham!’ på Netflix Danmark fra den 5. juli.
Skriv kommentar