Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oprah + Viola: A Netflix Special Event

Oprah + Viola: A Netflix Special Event

23/04/2022 | Flixfilm

Oprah + Viola: A Netflix Special Event på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Viola Davis, Oprah Winfrey
Spilletid: 48 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I denne særlige begivenhed interviewer Oprah Winfrey skuespiller Viola Davis om hendes erindringsbog Finding me.

Oprah + Viola: A Netflix Special Event havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oprah + Viola: A Netflix Special Event på YouTube.Se Oprah + Viola: A Netflix Special Event på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Oprah + Viola: A Netflix Special Event ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oprah + Viola: A Netflix Special Event stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oprah + Viola: A Netflix Special Event, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oprah + Viola: A Netflix Special Event er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar