Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now

Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now

14/06/2019 | Flixfilm

Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Talk-Show
Instruktion: Mark Ritchie
Skuespillere: Asante Blackk, Ava DuVernay, Caleel Harris
Spilletid: 61 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Oprah Winfrey taler med de frifundne mænd, engang kendt som Central Park Five, samt skuespillerne og producerne bag When They See Us, der fortæller historien om sagen.

Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now på YouTube.Se Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar