Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Optagelserne af spansk Netflix-serie begyndt

Optagelserne af spansk Netflix-serie begyndt

20/01/2015 | Flixfilm

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Forleden blev det afsløret, at Netflix er med-producenter på en tredje sæson af den danske serie Rita, men det er ikke blot danske serier som Netflix er engageret i. Streamingtjenesten er nemlig begyndt på optagelserne af en spansk-sproget serie. Det skriver Variety.

Vi har tidligere omtalt den pågældende serie her på Flixfilm i 2014, men på daværende tidspunkt havde serien intet navn, men det har den fået i mellemtiden og det er Club de Cuervos.

Serien handler om en familie, der er arvinger til en fodboldklub, men da ejeren dør udvikler familien et anstrengt forhold til hinanden og en forestående familiefejde er uundgåelig.

Club de Cuervos optages i Mexico og bliver på i alt 13 episoder. Det forventes at serien får premiere på Netflix i løbet af 2015.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Takedown'

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt seriens skuespillere finder man bl.a. Mariana Trevino (Una Ultima y Nos Vamos), Stephanie Cayo (La Hipocondriaca), Daniel Gimenez Cacho (The Zone) og stand-up komikeren Sofia Nino de Rivera.

Club de Cuervos er skabt af den anerkendte instruktør Gaz Alazrak, som tidligere har stået bag We Are the Nobles, den bedst sælgende mexikanske film nogensinde.

Se Club de Cuervos på Netflix Danmark senere i 2015.
Skriv kommentar