Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Optagelserne til ‘House of Cards’ sæson 6 stoppet

Optagelserne til ‘House of Cards’ sæson 6 stoppet

01/11/2017 | Flixfilm

Forleden kunne Netflix annoncere at den kommende og sjette sæson af hit-serien ‘House of Cards’ bliver den sidste. Beslutningen var øjensynligt taget for lang tid siden – før hovedrolleindehaver Kevin Spaceys sexskandale kom i offenligthedens søgelys.

Nu får anklagerne mod Kevin Spacey dog direkte konsekvens for serien, da Netflix netop har annonceret, at produktionen af ‘House of Cards’ sæson 6 er sat på pause på ubestemt tid. Årsagen er anklagerne, som Netflix kalder dybt foruroligende.

Produktionsselskabet MRC og Netflix udsendte i forbindelse med produktionsstoppet følgende meddelelse;

“MRC og Netflix har valgt at suspendere produktionen af ‘House of Cards’ sæson 6 på ubestemt for at give os tid til at undersøge den nuværende situation og tackle enhver bekymring fra vores skuespillere og vores mandskab.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix fulgte imidlertid op på meddelelsen på Twitter ved at oplyse, at der kommer flere informationer senere.

Optagelsesstoppet har sat gang i mange diskussioner i diverse medier. Nogle mener at det er helt passende at Netflix har valgt, at sætte produktion på pause og dermed Kevin Spacey på porten, mens andre mener, at det er en overilet handling, som rammer en masse andre mennesker involveret i produktionen af serien og samtidig minder om, at det indtil videre blot er anklager mod Spacey – han er således ikke dømt for noget.

LÆS OGSÅ   Netflix klar med ny angstfremkaldende serie; 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel'

Det var forventet, at den sidste sæson af ‘House of Cards’ ville få premiere på Netflix omkring april/maj 2018, men med pausen er det muligt, at premieredatoen rykkes længere ud i fremtiden. I så fald Netflix overhovedet vælger at genoptage produktionen eller smide hvad der indtil videre er blevet lavet i skraldespanden.

Se ‘House of Cards‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar