Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Optagelserne til ‘Intet nyt fra Vestfronten’ er begyndt

Optagelserne til ‘Intet nyt fra Vestfronten’ er begyndt

06/05/2021 | Flixfilm

AQ D 24 06078Sidste år kunne streamingtjenesten afsløre, at de var på vej med en tysk filmatisering af Erich Maria Remarque ikoniske anti-krigshistorie ‘All Quiet on the Western Front’ (‘Intet nyt fra Vestfronten’).

Nu oplyser Netflix, at optagelserne er i fuld gang omkring Prag i Tjekkiet, og de forventes at være færdige i slutningen af denne måned.

Billedet i artiklen af fra Netflix-filmatiseringen.

Den tyske Bafta-vindende instruktør Edward Berger (‘Patrick Melrose’,’Jack’,’Deutschland ’83′) sidder i instruktørstolen med en rolleliste bestående af Daniel Brühl (‘Rush’, ‘Good Bye Lenin!’, ‘The Alienist‘) Felix Kammerer, Albrecht Schuch, Moritz Klaus, Aaron Hilmer og Edin Hasanovic m.fl.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Intet nyt fra Vestfronten’ følger den unge Paul Baumer og vennerne Albert og Muller, der frivilligt tilmelder sig hæren. Med kroppen fuld af spænding og humøret i top lander de midt i første verdenskrig, blot for at opleve krigens rædslerne på nærmeste hold og de traumer der vil forfølge en for resten af livet.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'You People'

Historien blev i 1929 filmatiseret af Lewis Milestone og den endte med at løbe med priserne for bedste film og bedste instruktør ved Oscar-uddelingen året efter.

Det er dog første gang, at historien, som er skrevet af en tysk forfatter, bliver skabt på modersmålet. Filmen vurderes desuden til at blive den største tyske filmproduktion nogensinde.

Netflix forventer, at ‘Intet nyt fra Vestfronten’ får premiere på streamingtjenesten i løbet af andet halvår i 2022.Skriv kommentar