Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Optagelserne til ‘The Rain’ sæson 2 afsluttet

Optagelserne til ‘The Rain’ sæson 2 afsluttet

12/01/2019 | Flixfilm

the rain sæson 2 optagelser produktion netflixPremieredatoen på den næste sæson af den danske Netflix-serie ‘The Rain’ lader stadig vente på sig, men alle optagelser er nu i hus.

Det afslører skuespiller Lucas Lynggaard Tønnesen, som i serien spiller Rasmus på sin Instagram. Se nedenfor.

Han skrev i slutningen af december, at alle optagelser nu var færdige og at det har taget 76 dage.

Selvom at alle optagelser er i hus, så må man formodentlig væbne sig lidt med tålmodighed, da mange optagelser sandsynligvis skal efterbehandles og redigeres, mens de store ødelæggelser i Danmark, som blev vist i sæson 1, også skal genskabes ved hjælp af CGI.

Det forventes dermed at ‘The Rain’ sæson 2 først får premiere på Netflix Danmark i andet halvår af 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da første sæson af ‘The Rain’ havde premiere fik den en hård medfart i den danske presse, men det er ikke noget som har optaget Netflix, da streamingtjenesten har meldt om stor interesse i udlandet.

Et kig på filmsitet Rotten Tomatoes afslører også at ‘The Rain’ med sin bedømmelse på 81% scorer højere end andre populære Netflix-serier som ‘House of Cards’, ‘Santa Clarita Diet’, ‘Ozark’, ‘Anne With An E’, ‘Altered Carbon’ og Golden Globe-vinderen ‘The Kominsky Method’.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'Young Royals'

Flixfilms anmelder Frederikke Goth var dog særdeles imponeret og gav serien 6 stjerner. Læs anmeldelsen her.

I ‘The Rain’ er civilisationen, som vi kender den, forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er skabt af Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo, mens rollerne bl.a. besættes af Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic og Sonny Lindberg.

Se ‘The Rain‘ på Netflix Danmark.

View this post on Instagram

76 days later… It’s a wrap. @therainnetflix #season2 | it’s been incredible. Thanks to everyone involved. Can’t wait for you guys to see it!?

A post shared by Lucas Lynggaard Tønnesen (@lucaslynggaardtonnesen) on
Skriv kommentar